BRUG FOR HJÆLP? Ring +45 87 26 23 00

Bestillingsvarer

Hos os kan du finde et stort udvalg af reservedele til de mest gængse hårde hvidevarer fabrikater på markedet, samt et udvalg af reservedele til støvsugere. Har vi det ikke på lager, kan vi som regel bestille det hjem.

Det er ikke alle reservedele vi har på vores fysiske lager, men vi har adgang til rigtig mange hos vores leverandører. Disse varer kalder vi bestillingsvarer og de bestilles kun hjem på ordre fra kunden.

Nogle af dem finder du på hjemmesiden - de er angivet med noten "bestillingsvare" andre er ikke oprettet på hjemmesiden, her skal du kontakte os med din forespørgsel, så tager vi den derfra.

Leveringstid på bestillingsvarer på hjemmesiden er angivet med en ca. leveringstid, med "DD.MM.ÅÅ". Vær opmærksom på at leveringstiden kan variere op til en uge plus/minus.

Finder du ikke det du søger? Vi kan alligevel skaffe det!

Vi har et bredt leverandørnetværk, som kan hjælpe os med at skaffe langt de fleste reservedele hjem indenfor kort tid.  Derfor kan du altid ringe til os på telefon +4587262300  eller sende en email til info@vm-elektro.dk med din forespørgsel, inklusiv oplysning om mærke, model og fx. artnummer, produktnummer eller servicenummer; alternativt send et billede af typeskiltet på mail til os, så gør vi vores bedste for at få den ønskede vare hjem til dig.

 

Levering af bestillingsvare

En bestillingsvare vil typisk blive leveret hos dig indenfor 2-3 dage.
Er reservedelen i restordre, skal hentes hjem fra udlandet eller speciel fabrikeres, må der påregnes lidt ekstra tid.
OBS! Vi tager forbehold for lagerdifferencer, oversolgte varer og forsinkelse mm.