BRUG FOR HJÆLP? Ring +45 87 26 23 00

Ophavsret, persondatapolitik og privatliv


Data & Informationer

Data, billeder, informationer og viden, der er tilgængelige på denne hjemmeside, tilhører vm-elektro, og må kun anvendes i forbindelse med reservedelssøgninger og vidensøgning om produkter, med det sigte at finde og bestille reservedele hos reservedele.nu.

Alt anden brug, herunder kopiering, afskrifter, kopiering af billeder og data er ulovligt.

Lad være! Det bliver altid opdaget, før eller siden. Vi bruger blandt andet Copyscape, site-scrapers og lignende til overvågning.

Vi bruger mange kræfter på at lave flotte produktbilleder og indsamle information. Lad være med at hoppe over, hvor gærdet er lavest, det kan ikke betale sig. Er der billeder eller informationer du ønsker, kontakt da vm-elektro og få en aftale, inden du gør dig til tyv.


Persondatapolitik og nyhedsbrev

Klik her for at downloade en pdf med vores persondatapolitik.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi den anvendte email adresse og navn. 
Formålet med nyhedsbrevet er at sende tilbud og kampagner. 

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig, at VM elektro må kontakte dig telefonisk og/eller via mail med henblik på kundeopfølgning 

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, accepterer du samtidig, vi må sende mails ud, når du har lagt en vare eller varer i kurven og herefter forladt kurven, uden at have købt noget.

Disse mails indeholder de produkter, du har lagt i varekurven.

Navn og email vil i samarbejde med GDPR-tilstrækkelige databehandler blive behandlet og opbevaret. 

Tilmeldingen til nyhedsbrev kan til enhver tid og uden forgående varsel fra kunde blive trukket tilbage. 

Skriv blot til os på info@vm-elektro.dk


Privatliv

Vi bruger cookies til håndtering af blandt indkøbskurven. Det er små tekstfiler, der bliver gemt på din computer. De er ikke farlige eller giftige, men gør at vi kan genkende tilbagevendende besøgende, og forhåbentlig yde en endnu bedre service.

Det vi bruger, er Google Analytics. Det primære formål er at samle information om brugernes færden på stedet, så vi kan forbedre oplevelsen. Læs om deres privatlivspolitik her: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Vi forsøger blot at forbedre købsoplevelsen. Det handler mest om indgangs- og udgangssider, geografi, browser, checkout-flow og den slags. Et eksempel kunne være, at der ofte bliver søgt på en bestemt term, som vi af uransagelige årsager ikke har valgt at bruge. En lugebælg kalder folk somme tider pakning, membran, manchet eller gummidippidut. Statistik gør, at vi kan servere resultater bedre.